Olej z malinových semien (Rubus idaeus)

9,30 

Malinový olej je bohatý na omega 3 a 6 mastné kyseliny a vitamín E. Použite pred aj po slnení na zmiernenie podráždenia, regeneráciu pleti a spomalenie príznakov starnutia.
Skvelý pomocník pre suchú, citlivú a zrelú pokožku.

Ingredients (INCI):
Rubus idaeus seed oil

Metóda extrakcie
Za studena lisovaný zo semien malín

Krajina pôvodu
Ukrajina

Balemie
Hnedá sklenená liekovka plastovým dávkovačom

Priemerná doba použiteľnosti
24 mesiacov
Po otvorení spotrebujte do 12 mesiacov
Chráňte pred priamym slnečným žiarením a teplotami nad 20°C

6 na sklade

Popis

Malinový olej je bohatý na omega 3 a 6 mastné kyseliny a vitamín E. Použite pred aj po slnení na zmiernenie podráždenia, regeneráciu pleti a spomalenie príznakov starnutia.
Skvelý pomocník pre suchú, citlivú a zrelú pokožku.

Účinky

viac info už čoskoro…

Pôvod a história

viac info už čoskoro…

Čo hovoria štúdie

viac info už čoskoro…

Špecifické vlastnosti:

Farba: zlato-žltá
Vôňa: charakteristická, semienková
Voľne mastné kyseliny: 2,5
Peroxidové číslo: 10,6
Saponifikačná hodnota zmydelnenia: 177
Index lomu pri 20°C: 1,485
Hustota: 0,93

Obsah mastných kyselín:

Linolová – 51,3%
Alfa-linolová 31,6%
Olejová – 12,5%
Palmitová – 3%
Stearová – 1%

Prirodzene obsahuje:

omega 3 a 6 mastné kyseliny a vitamín E

Štúdie a literatúra:

viac info už čoskoro…

Ďalšie informácie

Objem

50ml

Bezpečnosť

Vhodné pre deti, Vhodné pre tehotné a dojčiace ženy

Pôsobenie

Pokožka

Použitie

Kozmetika, Masáž

Typy pleti

Citlivá pokožka, Detská pokožka, Podráždená pokožka, Suchá pokožka, Unavená pokožka, Zapálená pokožka, Zrelá pokožka

Recenzie

Nikto zatiaľ nepridal hodnotenie.

Pridajte prvú recenziu pre “Olej z malinových semien (Rubus idaeus)”

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.